Aanmelden als organisatie!

Een theatervoorstelling over de zorg van morgen. Ga het gesprek aan met jouw zorgmedewerkers en bespreek hoe je samen met hen de zorg van de toekomst duurzamer kunt inrichten. Want we moeten het uiteindelijk allemaal samen doen. De theatervoorstelling helpt hierbij en geeft je handvaten.

Wat leuk dat je je organisatie wil aanmelden voor de voorstelling! We hebben na de première op 2 februari 2023 overweldigende reacties gehad met heel veel aanmeldingen. Dat betekent dat de mogelijkheden nu beperkt zijn. De planning tot aan de zomer is gemaakt en wordt nu steeds op de website aangevuld in de agenda. 

Kan ik de voorstelling nog zien of voor mijn organisatie aanvragen?

Soms zijn voorstellingen openbaar en kunnen je medewerkers zichzelf daarvoor aanmelden via deze website. Soms zie je organisatie-specifieke voorstellingen. Hiervoor geldt dat als er twee weken voor de geplande datum nog stoelen zijn, deze ook worden opengesteld in de agenda.  

Wil je voor je eigen organisatie een voorstelling, houd er dan rekening mee dat de mogelijkheden beperkt zijn. Vanwege de vele aanmeldingen zijn zowel het voorjaar als het najaar (in grote lijnen) al ingevuld met de huidige aanvragen. We proberen een zo goed mogelijke verdeling door het land te maken, zodat de kans groter is dat organisaties kunnen aanhaken bij ingeplande weken. Uiteraard kijken we graag met je mee wat de mogelijkheden zijn. Geef dus gerust je interesse door via het formulier hiernaast!


Interesse doorgeven


Jouw voorkeurslocatie


Vul a.u.b. jouw functie in.