Trailer 'Mag ik je kussen?'
Ik wil medewerkers van mijn organisatie de voorstelling laten zien
Ga het gesprek aan met jouw medewerkers en breng de theatervoorstelling bij ze onder de aandacht. Via deze link kan je bekijken waar en wanneer de voorstelling in jouw regio speelt.
Ik wil de voorstelling zien
Ben jij een zorgmedewerker en wil je graag meepraten over de toekomst van jouw werk? Kom naar een van onze theatervoorstellingen!

Mag ik je kussen?

TheaterMakers Radio Kootwijk neemt jou mee in een eerlijke, oprechte en uitdagende theatervoorstelling over de toekomst van de zorg voor ouderen en chronisch zieken.

Over de actuele belevingswereld van zorgmedewerkers, hun dilemma’s en hun nooit aflatende inzet voor cliënten. Over misschien wel moeilijke keuzes moeten maken en wat dat doet met hun zorghart.

Een theatervoorstelling met 6 topacteurs, muziek, multimediatechnieken en een prachtig decor. Spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk.

Theatervoorstelling Mag ik je kussen? is ontwikkeld door TheaterMakers Radio Kootwijk in coproductie met de VVT-sector.

Bekijk de agenda

Reacties op de première

Over TheaterMakers Radio Kootwijk

TheaterMakers Radio Kootwijk maakt spraakmakende theatervoorstellingen, vaak op het snijvlak van werk, leven en liefde. Gerenommeerde makers die met hun theatervoorstellingen inzichten willen delen en gesprekken losmaken die bijdragen aan een betere samenleving. Uniek zijn de theatervoorstellingen die in nauwe samenwerking worden gemaakt met organisaties voor hun publiek.

Bijvoorbeeld Hartkamers van Eva met Philadelphia Zorg, Rauw met de Politie, Huis van Sarah met de technische installatiebranche, Vuurdoop met Defensie en Kamers van Verlangen met KVK.

Geen vormingstheater, geen ‘educatieve’ voorstellingen, geen antwoorden maar uitdagende en vaak inspirerende voorstellingen die een gesprek willen losmaken dat normaliter niet snel gevoerd wordt. Voorstellingen die je onderhuids raken en de inspiratiebron vormen voor dat openhartige gesprek. 

Wil jij meer weten over TMRK? Kijk dan een op hun website!

TMRK logo

Behind the scenes

Neem een kijkje achter de schermen!

Decorontwerp
Behind the scenes