Aan de slag

Een doelstelling vanuit het programma Over Morgen is om het gesprek binnen organisaties over de zorg van morgen aan te jagen en te ondersteunen bij activiteiten die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Op deze pagina bieden we suggesties aan om hier als organisatie, team of medewerker zelf (verder) mee aan de slag te gaan.

Aan de slag

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid
Organisatie

Investeren in duurzame inzetbaarheid is noodzakelijk in de sector. Het goede nieuws: er zijn voldoende mooie voorbeelden en goede instrumenten beschikbaar. Succesvolle en effectieve interventies die veel meer aandacht en bekendheid verdienen en nog veel belangrijker: ook ingezet en gebruikt kunnen worden. Daarom ondersteunen we zorgorganisaties met een regeling vol mogelijkheden.

Tools

DSC01493 Mag ik je kussen c TMRK 1
Organisatie

Een doelstelling vanuit het programma Over Morgen is om het gesprek binnen organisaties over de zorg van morgen aan te jagen en te ondersteunen bij activiteiten die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Op deze pagina bieden we praktische tools aan om hier als organisatie, team of medewerker zelf mee aan de slag te gaan.