Damas
Een initiatief van A+O VVT met steun van het Ministerie SZW
Actueel

Het gesprek over morgen wordt continue gevoerd. Lees meer over de laatste ontwikkelingen, updates over de theatervoorstelling en handige hulpmiddelen.

Blog

Prof. dr. Annet de Lange: Van Verzuim naar het Preventieve “Fit-gesprek”

Nieuws

In Warmenhuizen is het hele dorp betrokken bij de toekomst van de zorg

Nieuws

Samenwerken met informele zorg

Zo gaan wij het gesprek aan over morgen!

We willen samen met jou praten over morgen. Er is een eerlijke, oprechte en uitdagende voorstelling gemaakt over de toekomst van de zorg. Spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk. Na afloop gaan we samen het gesprek aan om te praten over de zorg van morgen. Hoe zorgen we ervoor dat het werk in de zorg leuk blijft? Zodat medewerkers zichzelf niet over de kop werken en cliënten op goede zorg kunnen blijven rekenen.

Trailer 'Mag ik je kussen?'

Aankomende voorstellingen

Een levendige theatervoorstelling waarin het gesprek over morgen centraal staat. Ontdek alle voorstellingen bij jou in de buurt en meld je aan!

dinsdag
26
september
15:00 17:45
Beschikbaar voor open inschrijving en medewerkers van Sint Jacob, Zorgbalans, Kennemerhart
Middagvoorstelling (Kennemerland) - Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen — IJmuiden
Ontvangst: 15:00 — Einde: 17:45
dinsdag
26
september
18:45 21:30
Volledig gereserveerd voor medewerkers van Sint Jacob, Zorgbalans, Kennemerhart
Avondvoorstelling (Kennemerland) - Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen — IJmuiden
Ontvangst: 18:45 — Einde: 21:30
woensdag
27
september
15:00 17:45
Beschikbaar voor open inschrijving en medewerkers van Sint Jacob, Zorgbalans, Kennemerhart
Middagvoorstelling (Kennemerland) - Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen — IJmuiden
Ontvangst: 15:00 — Einde: 17:45

Ons programma

Het gesprek over morgen is belangrijk voor organisaties, professionals en iedereen die met zorg te maken krijgt. Ontdek hoe het programma voor jou betekenis biedt.

Voor zorgorganisaties

Zorg verlenen kan niet zonder professionals. Samen met hen maken we werk van een toekomstbestendige zorg. Welke ervaringen en inzichten uit de praktijk zijn de gamechangers om de zorg toekomstbestendig en jouw organisatie wendbaarder te maken? Zoek de dialoog met medewerkers en maak werk van hun ideeën. 

Voor zorgmedewerkers

‘Hoe gaan we het morgen anders doen dan vandaag?’ Als iemand die vraag kan beantwoorden, ben jij het wel. Niet voor niets ben jij de expert die elke dag met hart en ziel voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken zorgt. Hoe kunnen we profiteren van al jouw kennis en ervaring? Vertel het je collega’s en de sector.

Voor iedereen in Nederland

De zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken is meer dan ooit een maatschappelijke opgave. Niet alleen voor de sector, maar voor de hele samenleving. Zo is het zeker niet vanzelfsprekend dat mantelzorg altijd een keuze blijft. Wat kun en wil jij straks betekenen voor familie, vrienden, buren en anderen?