Voor zorgmedewerkers

Respect! Dat jij elke dag weer met hart en ziel klaar staat voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Hoe intensief jouw werk soms ook is, niemand hoeft jou uit te leggen hoe mooi en belangrijk het is wat jij doet. Zelf ben jij ook heel belangrijk. Jouw kennis, ervaring en inzichten zijn goud waard. Voor je directe collega’s, voor mensen die zorg het hardst nodig hebben, maar ook voor de hele sector.

Zorgmedewerkers website

Morgen anders doen dan vandaag

We houden allemaal van het eerlijke verhaal. Het is voor jou geen nieuws dat onze branche pittige uitdagingen kent. Hoe verzekeren we de kwaliteit van de zorg? Hoe houden we de werkdruk beheersbaar? Onderzoek leert dat jij je als zorgmedewerker over die onderwerpen de meeste zorgen maakt. Het moet dus echt anders. Niet alleen voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken, maar ook voor jou en je collega’s.

Maar hoe gaan we het morgen anders doen dan vandaag? Daarover willen we met jou in gesprek. Niet omdat het jouw verantwoordelijkheid is, maar omdat we denken dat jij onmisbaar bent voor echte verandering. We organiseren een theatervoorstelling speciaal voor jou en hebben de campagne Hoe Dan? ontwikkeld om het gesprek ook op de werkvloer te voeren. We willen ook dat jij gezond en fit blijft en plezier in je werk houdt. Ontdek je persoonlijke mogelijkheden op kennisplatform Lazzo.

Hoe Dan?

Oké, we moeten het werk dus anders organiseren, maar hoe dan? Vertel het ons. Jij bent elke dag dichtbij jouw cliënten. Wat maak je mee? Wat zijn jouw ervaringen? En hoe kan het volgens jou beter of anders? Welke inzichten uit de praktijk zijn de gamechangers om de zorg toekomstbestendig te maken? Daarover gaan we de komende tijd met elkaar in gesprek. Op de werkvloer en online.

Hoe dan

Kennisplatform Lazzo

Wie in de zorg werkt, is er altijd voor een ander. Dat maakt het werk mooi, maar het gaat soms ten koste van jezelf. Lazzo helpt je daarom de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Neem zelf de regie in handen en laat je inspireren door de nuttige informatie, praktische adviezen en handige tips. Elke medewerker heeft zijn eigen wensen, maar het doel is hetzelfde: zo lang mogelijk fit en met plezier aan het werk blijven. Daarom is LAZZO er, Laat Alle Zorgmedewerkers Zichzelf Ontwikkelen.

Lazzo zorg

Theatervoorstelling Mag ik je kussen?

Bezoek de theatervoorstelling ‘Mag ik je kussen?’ en praat mee over de zorg van morgen. Over de toekomst van jouw werk als zorgverlener. Over de sterk toenemende zorgvraag terwijl er niet meer zorgverleners beschikbaar zijn. Over nieuwe hulpmiddelen en samenwerkingen. Over hoe reëel dat eigenlijk is? Over misschien wel moeilijke keuzes maken en wat dat doet met jouw zorghart.

Theatervoorstelling

Aanvraag accreditatiepunten

Ben je naar de theatervoorstelling Mag ik je kussen? inclusief nagesprek geweest? Dan is het mogelijk om accreditatiepunten aan te vragen. Ga hieronder naar de pagina 'Aanvraag accreditatiepunten' en verstuur jouw aanvraag!