Leren & inspiratie

Elke organisatie in de VVT-sector is met dezelfde vragen bezig: hoe richten we de zorg voor morgen in? Wat werkt bij het anders organiseren? Hoe kunnen medewerkers meedenken en een rol krijgen in de uitwerking van hun ideeën? Hoe geven we vervolg aan het gesprek over de zorg van morgen om naar anders werken te komen? Vanuit het programma Over Morgen delen we ervaringen, verhalen, tussenresultaten en uitkomsten uit het onderzoek. Om elkaar op weg te helpen en ter inspiratie en om van elkaar te leren.

Leren inspiratie

Workshops

Overmorgen kalender 4

Het programma Over Morgen organiseert online workshops voor zorgorganisaties in de VVT. Het zijn korte sessies die je ondersteunen om de verandering naar de zorg van morgen vorm te geven.

Onderzoek

Adobe Stock 369022702 lr
Organisatie

Het programma Over Morgen wil de bewustwording van het belang van duurzame inzetbaarheid vergroten. Het gesprek aanjagen. Het verandervermogen stimuleren. Kortom, een beweging tot stand brengen in de sector VVT. Is dat ook gelukt? Met metingen voor, tijdens en na activiteiten zijn de voortgang en effecten gevolgd. Annet de Lange van Berenschot leidde het onderzoek van het programma Over Morgen.

Academische werkplaatsen

Schermafbeelding 2024 04 16 om 11 53 02
Organisatie

Binnen een academische werkplaats wordt intensief samengewerkt met stakeholders aan de vormgeving van het thema duurzame inzetbaarheid in de zorgorganisatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actieleren en actie-onderzoek.