Leren & inspiratie

Elke organisatie in de VVT-sector is met dezelfde vragen bezig: hoe richten we de zorg voor morgen in? Wat werkt bij het anders organiseren? Hoe kunnen medewerkers meedenken en een rol krijgen in de uitwerking van hun ideeën? Hoe geven we vervolg aan het gesprek over de zorg van morgen om naar anders werken te komen? Vanuit het programma Over Morgen delen we ervaringen, verhalen, tussenresultaten en uitkomsten uit het onderzoek. Om elkaar op weg te helpen en ter inspiratie en om van elkaar te leren.

Leren en inspiratie

Onderzoek

Adobe Stock 369022702 lr
Organisatie

Meten is weten. Daarom is onderzoek een belangrijk onderdeel van het Over Morgen programma. Op verschillende manieren onderzoeken we hoe de sector ervoor staat op het gebied van duurzame inzetbaarheid. En meten we de effectiviteit van interventies die vanuit het programma worden ingezet.

Lazzo

Lazzo
Zorgmedewerker

Wie in de zorg werkt, is er altijd voor een ander. Dat maakt het werk mooi, maar het gaat soms ten koste van jezelf. Lazzo helpt je daarom de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Laat je inspireren door de nuttige informatie, praktische adviezen en handige tips. Ontdek hoe jij zo lang mogelijk fit en met plezier aan het werk kan blijven. 

Academische werkplaatsen

Schermafbeelding 2024 04 16 om 11 53 02
Organisatie

Binnen een academische werkplaats werken wij intensiever samen met verschillende stakeholdergroepen in de vormgeving van het thema Duurzame inzetbaarheid binnen de zorgorganisatie. In een academische werkplaats maken wij hierbij gebruik van zogenaamd participatief actieleren en actie-onderzoek.