Downloads voor organisaties

Op deze pagina vind je alle downloads ter voorbereiding op de theatervoorstelling 'Mag ik je kussen?'

Handboek theatervoorstelling

Een handleiding met alle te doorlopen stappen in aanloop naar de theatervoorstelling, de dag van de voorstelling en daarna.

Download Handboek 565kB

Communicatietoolkit theatervoorstelling

Deze toolkit bevat alle communicatie gericht op het uitnodigen van medewerkers in jouw organisatie, posters, promotiebeelden, video's, teksten, social media berichten etc. 

Download Communicatie toolkit 1479803.7kB

Briefing voor gesprekbegeleiders

Direct na de theatervoorstelling vindt het nagesprek plaats in kleinere groepen. We gaan uit van vijf á zes gespreksbegeleiders per voorstelling (zie ook het handboek in de link hierboven). Eén van hen treedt op als aanspreekpunt: de coördinerend gespreksbegeleider.

Ter voorbereiding op hun rol rondom de voorstelling bieden we een video (11 minuten) aan met de belangrijkste punten voor de rol van (coördinerend) gespreksbegeleiders. We verwijzen in de video ook naar de bijbehorende PowerPointpresentatie waar alles handig op een rij staat beschreven. Zie ook de handreiking voor de introductie van de nagesprekken. Alle documenten zijn hieronder te downloaden. 

We raden de coördinerend gespreksbegeleider aan om het handboek goed door te nemen minimaal een week voorafgaand aan de voorstellingen.


Download de briefing 7428.7kB