Downloads

Gaat theatervoorstelling 'Mag ik je kussen?' bij jouw organisatie spelen? Op deze pagina kan je alles downloaden ter voorbereiding op de theatervoorstelling: het handboek, de communicatietoolkit en de briefing voor gespreksbegeleiders.

We hopen je hiermee zoveel mogelijk te hebben geholpen bij de voorbereiding. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

DSC01384 Mag ik je kussen c TMRK

Handboek theatervoorstelling

Een handleiding met alle te doorlopen stappen in aanloop naar de theatervoorstelling, de dag van de voorstelling en daarna.

Communicatietoolkit theatervoorstelling

Deze toolkit bevat alle communicatie gericht op het uitnodigen van medewerkers in jouw organisatie, posters, promotiebeelden, video's, teksten, social media berichten etc.

Briefing voor gesprekbegeleiders

Direct na de theatervoorstelling vindt het nagesprek plaats in kleinere groepen. We gaan uit van vijf á zes gespreksbegeleiders per voorstelling (zie ook het handboek in de link hierboven). Eén van hen treedt op als aanspreekpunt: de coördinerend gespreksbegeleider.

Ter voorbereiding op hun rol rondom de voorstelling bieden we een video (11 minuten) aan met de belangrijkste punten voor de rol van (coördinerend) gespreksbegeleiders. We verwijzen in de video ook naar de bijbehorende PowerPointpresentatie waar alles handig op een rij staat beschreven. Zie ook de handreiking voor de introductie van de nagesprekken. Alle documenten zijn hieronder te downloaden.

We raden de coördinerend gespreksbegeleider aan om het handboek goed door te nemen minimaal een week voorafgaand aan de voorstellingen.