Avondvoorstelling - Koninklijk Theater Carré — Amsterdam

Geannuleerd
maandag
30
oktober
Ontvangst: 18:45 Einde: 22:30

Informatie

Microsoft Teams image

Over de avond

Deze avond delen we graag met u onze dilemma’s voor de zorg van morgen. TheaterMakers Radio Kootwijk neemt u mee in een eerlijke, oprechte en uitdagende theatervoorstelling over de toekomst van de zorg voor ouderen en chronisch zieken. Over de actuele belevingswereld van zorgmedewerkers, hun dilemma’s en hun nooit aflatende inzet voor cliënten. Over misschien wel moeilijke keuzes moeten maken en wat dat doet met hun zorghart. Na afloop gaan we met elkaar in gesprek over de zorg van morgen.

Door onvoorziene omstandigheden kan de theatervoorstelling ‘Mag ik je kussen?’ op 30 oktober in Koninklijk Theater Carré helaas niet doorgaan. U kunt zich dus niet meer aanmelden. Momenteel wordt onderzocht of de avond op een later moment doorgang kan vinden. We hopen u dan alsnog te verwelkomen in het theater, om de voorstelling te zien en naderhand met genodigden in gesprek te gaan over de toekomst van de zorg. Want die is van ons allemaal.

Houdt www.vvtwerktaanmorgen.nl in de gaten voor de ontwikkelingen. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zal dat hier te zien zijn. Ondertussen is de voorstelling ‘Mag ik je kussen?’ iedere dag op andere plekken in het land te zien voor medewerkers in de verpleging, verzorging en thuiszorg. Wilt u de voorstelling dus eerder bezoeken, kijk dan ook eens in onze theateragenda. Voor vragen kunt u terecht bij onze helpdesk via info@vvtwerktaanmorgen.nl of 088-3888370.